57 000 s`om dan
Dorixonalardan izlashEnergetik qiymati .................................................... 4,92 kkal
Uglevodlar (shakar 0,0) ......................................... 0,16 g
Oqsillar ..............................……………………....... 0,00 g
Yog'lar ………………………………………………….0,00 g
Laktobakteriyalar……........................................... 50 mln
Streptococcus Faecalis ........................................ 30 mln
Clostridium Butyricum ........................................... 2 mln
Bacillus Mesentericus ............................................ 1 mln
Fruktooligosaxaridlar…………............................. 25 mg
Yoqimsiz holatlar yuzaga kelgan taqdirda, qabul qilishni to'xtating va shifokor bilan maslahatlashing.
- kasallik tug’diruvchi bakteriyalarni ko'payish xavfini kamaytirish;
- foydali bakteriyalarning tabiiy muvozanatini tiklash;
- ovqat komponentlarini hazm qilish va so’rilishini yaxshilash;
- immunitet tizimini mustahkamlash;
- ich qotish xavfini kamaytirish.
Bundan tashqari, opportunistik infektsiyalarni rivojlanish xavfi bo'lgan va oshqozon-ichak trakti buzilgan bemorlar uchun qo’llash tavsiya etilmaydi.
- Probiotikni och qoringa iste'mol qiling - Probiotiklar ma’lum oziq-ovqat mahsulotlari qo'shilganda qorinda gaz paydo bo’lishiga sabab bo’ladi. Probiotiklarni och qoringa qabul qilish bunday holat sodir bo'lmasligini va foydali bakteriyalarning iloji boricha uzoqroq yashashini kafolatlaydi. Probiotiklarni ovqatdan kamida 30 daqiqa oldin qabul qiling. Agar sizda shunda ham muammolar yuzaga kelsa, yotishdan oldin och qoringa probiotiklar qabul qilib ko'ring.
- Ko'p miqdorda suv iching - aksariyat nojo'ya ta'sirlar ovqat hazm qilish tizimining zararsizlantirish jarayonining natijasi bo’ladi. Gidratatsiyaning saqlanishi jarayonni tezlashtiradi va agar sizda diareya bo'lsa, suvsizlanishni oldini oladi.
- Sabrli bo’ling – ta’sir qilishni boshlanishidan oldin organizmingizning probiotikga moslashishi uchun ikki haftagacha vaqt talab etilishi mumkin.